Преминете към основното съдържание

С какво да носим модерните за сезона кецове?

Нужно е само да развихрите вашето въображение, а ние ще ви помогнем с няколко идеи за перфектен пролетен стайлинг с кецове
© IMaxTree

Не е тайна, че високите токчета карат всяка жена да се чувства стилна и уверена в себе си. Но, когато придвижването от точка А до точка Б се превръне от съвсем обикновена разходка в истинско изпитание, тогава се налага да обърнете внимание на обувките, които ще ви осигурят нужния комфорт и удобство.

© IMaxTree

През последните няколко години кецовете и маратонките излязоха от фитнес залите и се настаниха трайно в гардероба на модерната жена. Все по-често виждаме модния подиум в Милано, Париж, Лондон и Ню Йорк да бъде обсипан не с токчета, а именно с ефектни и модерни кецове. Модните гиганти, като Gucci, Baleciaga, Dior, Chanel и Saint Laurent са заложили именно на тях и така те все по-често присъстват в стайлинга на много имена от света на киното, музиката и модата.

© IMaxTree

С увеличаването на интереса към street style кулутурата, комфортът се превърна в актуална тенденция и накара много хора да забравят за досегашните строги правила в облеклото и да започнат да се обличат все по-смело.

© IMaxTree

Комбинацията на небрежни рокли и стилни костюми с кецове изглежда толкова естествено и тренди, че за никой не е учудващо да види жена с подобна комбинация в офиса, в парка, а дори и на червения килим.

Trendy кецове за пролет 2018

Галерия

Trendy кецове за пролет 2018

Снимки: IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser