Преминете към основното съдържание

Умно огледало показва кой грим ни отива

Прототипната технология бе представена на изложението Viva Technology 2018 от L'Oreal

L'Oreal представи умно огледало на изложението Viva Technology 2018 в Париж. Иновативното смарт огледало дава възможност на потребителите виртуално да видят как ще изглеждат с определен грим и дали ще отива на тоалета им.

Прототипната технология е разработена специално за изложението от фирмата ModiFace, която наскоро бе придобита от L’Oreal, и от старт-ъп партньора на L'Oreal – MemoMi.

Друга технологична иновация в красотата, която френският козметичен гигант демонстрира по време Viva Technology Paris 2018, е най-новата AR технология, разработка на ModiFace. Тя позволява на клиентите да проведат онлайн консултация на живо с професионален гримьор, който стъпка по стъпка ще им покаже как да се гримират правилно според чертите на лицето и кожата. Потребителите ще могат виртуално да тестват персонализираните съвети за грим, както и да пазаруват продукти онлайн.

В Париж L’Oreal показа и редица други нови технологии, демонстрирайки твърдото си убеждение, че цифровите технологии ще бъдат неизменна част от бъдещото развитие на индустрията за красотата, като предлагат все по-добро виртуално потребителско преживяване.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser