Преминете към основното съдържание

Запознай се с новия Pandora O символ!

О – толкова игрива, О – толкова ти
© Архив на марката

Изразeте себе си и дайте пълна свобода на вашата креативност чрез новия Pandora O символ, вдъхновен от разпознаваемите елементи на отличителния дизайн. Позовавайки се на характерния Pandora О символ – любимото О, което вече е в нова стилистика и едновременно символизира обединяващата сила на бижутата и нейните безгранични индивидуални вариации – новият Pandora Moments O символ проектира цялата същност на Pandora в едно-единствено бижу.

Заявете гръмко собствения си закачлив стил изцяло в крак с последните тенденции, кръглата висулка е изваяна от благородните метали, които са запазена марка  – стерлингово сребро, Pandora Shine и Pandora Rose – и е перфектно допълнена с меката верижка, която игриво намигва към очарователната и добре позната гривна от колекцията Pandora Moments.

Разнообразният нов дизайн, изработен изцяло по утвърдените високи стандарти в Pandora, е олицетворение на удобна и компактна традиционна висулка, която можеш да интерпретираш свободно чрез различни талисмани, изцяло подбрани според собствената ти уникална идентичност. Освобождавайки нежното сърце от едната страна на стилната сферична закопчалка, вече имаш пълната свобода да добавиш най-различни закачливи талисмани, съобразени според неповторимия ти вкус.

Pandora Moments O символът се предлага в три размера според благородния метал, от който е изработен: стерлингово сребърният е в малък, среден и голям размер, а  Pandora Shine и Pandora Rose се срещат в малък и среден вариант. Малкият размер  ти дава възможност да добавиш до 3 очарователни талисмана, а средният и големият съответно до 5 и до 7, позволявайки ти по този начин бързо да преминаваш от по-минималистичен към по-богат на разнообразие стил според случая.

И voilà! Aвтентичната визия на Pandora е запазена, като едновременно с това се създава и неповторимото усещане за свобода и разнообразие в стайлинга – съобразен напълно според вашия личен вкус и настроение. Знаем как копнеете да пуснете творческия си гений в действие, така че давайте смело - сега е моментът!

Всичко, което обичаш e тук

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser