Преминете към основното съдържание

Как слънцето да се превърне във ваш приятел?

Това не е никак трудна задача с новия Brume Сатенен спрей SPF 30 на Аvène
© iStock

На плажа, освен освежаваща напитка и гледка от първа линия, ни трябва и сигурна защита за кожата. От Аvène знаят това и всяко следващо лято ни изненадват с нови и още по-ефективни и лесни за използване продукти. Такъв е и новият Brume Сатенен спрей SPF 30. Той не е просто слънцезащита, а подхранващо масло с леко усещане на сатенен спрей, което прави кожата по-красива и защитена с всяка следваща употреба.

© Avene

Фотостабилната филтърна система дава широкоспектърна UVB и UVA защита, а мощният антиоксидант пре-токоферил защитава кожата от вредното влияние на свободните радикали. Термалната вода Аvène пък успокоява и предотвратява раздразненията на кожата, изложена под слънчевите лъчи.

Brume Сатенен Спрей SPF 30, се разнася равномерно и лесно върху кожата, практичен е и е изключително приятен за употреба. Ароматът му е деликатен, както и този на останалите слънцезащитни продукти на Аvène. Но най-хубавото е, че оставя невидим финиш, без лепнещ или мазен ефект. Това се дължи на неговата прозрачна, водоустойчива текстура, която се слива с кожата, оставяйки единствено невидим слънцезащитен воал. Brume Сатенен Спрей SPF 30 е многофункционален продукт, подходящ за употреба както на тялото, така и на лицето.

Имайте предвид, че преди употреба трябва да разклатите флакона добре и да напръскате зоната от разстояние минимум 20 см. За достигане на оптимално ниво на слънцезащита, пръскайте около 2-3 секунди на всяка зона. Въпреки, че е под формата на сатенен спрей, продуктът се разпределя изключително равномерно върху кожата. За да нанесете на лицето, първо напръскайте на ръцете и разнесете в областта на лицето.

И повече не мислете дали кожата ви е защитена от слънцето. Brume Сатенен спрей SPF 30 на Аvène го прави вместо вас, като едновременно с това се грижи и за опазването на световния океан!
 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser