Преминете към основното съдържание

5 актуални идеи, ако ще променяте интериора у дома тази есен

Интериорните дизайнери ги препоръчват горещо за предстоящия сезон
© istock

Септември е, започва есента, започва учебната година, започва изцяло нов период. В такива моменти обикновено ни се иска да променим нещо у дома. Да изхвърлим стари вещи, да поразместим, да освежим интериора с различен акцент за повече душевен комфорт и настроение.

Днес ви давам пет идеи, които според интериорните дизайнери са изключително актуални този сезон, затова възползвайте се. Не е задължително да внесете вкъщи всички, достатъчно е да реализирате и едно от предложенията, за да почувствате промяната. Вдъхновете се и действайте.

Неутрални цветове

Бежовото и сивото са едновременно семпли и стилни. Материалите нека да са естествени, наблегнете на дървото.

Флорални мотиви и принтове

Огромни цветя за есента, какво по-впечатляващо от това? Можете да изберете канапе с такъв принт или тапет, изборът е изцяло ваш. 

Злато

Златото е и винаги ще бъде класика. Този път вместо да заложите на златисти детайли и аксесоари, бъдете по-смели и потърсете например килим в тази гама.

Розово

Не говорим за бебешко розово, нито за пепел от рози. Заложете на плътен и наситен тон розово. Всъщност бихте могли да комбинирате няколко различни по интензивност нюанса.

Разнообразие от форми

Перфектни за тази есен са комбинациите от привидно несъчетаеми помежду си форми. Не се колебайте да сложите заедно точки, каре, райе, геометрични фигури. Гарантирано ще получите изпълнено с настроение пространство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser