Преминете към основното съдържание

Кои са най-мързеливите зодиакални знаци?

От най-работливите и активните до най-ленивните. Вижте на кое място попада вашата зодия

БЛИЗНАЦИ

Близнаците черпят от природната енергия. И това винаги е било така. Още от детството, когато родителите им са се чудили как да ги озаптят. Те са изключително подвижни и не виждат трудности в елементарните битови неща, като да отидат до магазина, да избършат прахта от книгите или, дори, да достигнат звездите в небето. Близнаци са на батерия, която изглежда, е самозареждаща се. Този зодиакален знак, като цяло, е идеалната находка за работодателя. Обратната страна на тази енергия е липсата на чувство за пропорция. Дори, когато не са искали помощта му, този знак, все пак, ще се появи и ще вземе нещата в свои ръце.

ОВЕН

Може да завиждаме на Овена за енергията и усилената работа. Или да се зачудим как представителите на този знак поемат толкова голямо количесто работа и стрес, доста често не мислейки за здравето си. Редките мигове, в които Овните не правят нищо, е когато са напълно изтощени и имат нужда да се възстановят. Намирайки ги в такъв момент, не смейте да поискате нещо от тях, защото ще съжалите.

ДЕВА

Истинските работохолици, които не се страхуват от предизвикателствата. Тяхната особеност е, че те са толкова съсредоточени в това, което правят, че забравят за всичко друго. Вследствие на това, съдомиялната машина е заседнала с чинии, защото Девата няма време дори да натисне бутона и да стартира машината. В хладилника, продуктите, закупени от Нова година, са вече развалени, а в хола все още седи коледната елха и гледа с упрек.

КОЗИРОГ

Козирогът работи много и забравя за околните. Но не дай си Боже, ако реши да седне на дивана, ще трябва да викнете кран, за да го повдигнете от там. Затова, по-добре за Козирога е, да поема хоризонтална позиция само, когато е абсолютно необходимо.

СТРЕЛЕЦ

Липсата на работа поставя Стрелеца в отчаяние. Стрелците не са много добри в това да си почиват и дори, когато си взимат почивка със сигурност правят нещо. Най-ужасното при този знак е да загуби работното си място. Следователно, опция като "тъкмо ще намеря време за себе си и ще подхвана нови хобита" не съществува. Стрелецът трябва непрекъснато да върши нещо.

ВЕЗНИ

Те са готови да преплуват реки и океани и директно да се жертват заради каузата, ако видят смисъл в нея. Но най-важното за този знак е да види, че неговата работа променя нещо. Ако това е рутинно прехвърляне на документи от една компютърна папка в друга, на Везните ще им стане скучно и ще си тръгнат. И не се опитвайте да ги спрете - безполезно е. По-добре се опитайте да убедите Везните, че дори преместването на папките променя света към по-добро. Но не губете ценния си служител!

СКОРПИОН

Скорпионът може да се превърне в лентяй само ако, подобно на Везните, не вижда никакъв смисъл в работата си. Но това не е всичко. В допълнение към присъствието на смисъл, Скорпионът се нуждае и от силни усещания в професията. Е, човешкият фактор не може да не бъде важен - лошите отношения с колегите лесно намаляват работоспособността на Скорпиона. Въпреки това, за да стигне този знак в мързеливо състояние, е необходимо околните много да се постараят.

© iStock

РАК

Раците са добри служители и, като цяло, те трудно могат да бъдат наричани мързеливи. Вярно е, че те не обичат дейности, които според тях са безсмислени и неща, които трябва да се правят механично. Заключение - Раците са по-добри от мнозина в своята работа, която харесват и в която има непрекъсната динамика. Парадоксът обаче е, че представителите на този знак обичат да правят и домакински работи, независимо колко механични са те. Така че, почистването на един апартамент или готвенето, съвсем не ги плаши.

ЛЪВ

За разлика от раците, Лъвовете не могат да издържат на всичко, което е свързано с ежедневието. Но, преди всичко, те просто не обичат да правят нещо сами. Не, Лъвът не е луд, той е просто е шеф. Е, или иска да бъде. Или си мисли, че е шефът. Ще ви командва и ще дойде в момента, когато всичко е готово. Лъвовете умело симулират интензивна дейност и са в състояние да правят драматични сцени - ако Лъвът ви обяснява с какво се занимава, то ще ви се стори, че е на път да създаде лекарство за безсмъртие. Ето защо, Лъвовете наистина се превръщат в шефове - поне в очите на техните собствени шефове.

ВОДОЛЕЙ

Водолеят е латентен мързеливец! Дайте му възможност и не би си мръднал и малкия пръст. Ето защо, на Водолеите им е винаги толкова трудно. Те трябва да положат всички усилия, за да не се откажат от всичко и да не се върнат към любимата си дейност - да зяпат тавана.

РИБИ

Този знак се нуждае от вдъхновение, без него не може да работи. Също така, той като цяло не иска да работи. И все пак Рибите може да мрънкат дълго, но в крайна сметка, ако се захванат, те работят добре. Трябва да разберете, че Рибите се характеризират с възвишени настроения, така че - да хванат прахосмукачката за тях е истинска мъка.

ТЕЛЕЦ

Всъщност, точно Телецът може да носи гордото титлата на най-мързеливия знак на зодиака. Може да го накарате да направи нещо, разбира се, но след него трябва да минете втори път, за да довършите и дооправяте нещата. Телецът не може да работи нормално, ако работата не му е интересна. Друго е, обаче, когато това, което прави му е увлекателно. Тогава Телците са готови да преобърнат планини, и дори да не си вземат обедна почика.

Проблемът обаче е, че страстта, както знаете, бързо изчезва. След което, колкото и да бутате и ръчкате, Телецът няма и да помръдне.

Още по темата

Звездите за нас
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser