Преминете към основното съдържание

Българка застава начело на L’Oréal Group

Ваня Панайотова е новият генерален директор на компанията за пазарите Адриатика и Балкани

От началото на месец март българка ще застане начело на L’Oréal Group за пазарите Адриатика и Балкани. Ваня Панайотова заема мястото на Бриджит Стрелър, която поема нови функции в L’Oreal Group след 15-годишното управление на региона. В момента Панайотова е генерален директор на L’Oréal Румъния, като сега отговорностите й се разширяват и в страните от региона Адриатика-Балкани.

Ваня има повече от 20-годишен опит в FMCG сектора и е с впечатляваща кариера в управлението на международни компании и мащабни предприемачески начинания. Тя започва кариерата си в Procter & Gamble и продължава в Mondelez International, където заема длъжности с нарастващи отговорности в Източна Европа, Африка и Средния Изток. През 2017 г. се връща в Румъния като Генерален директор на Orbico, a към L’Oreal Group се присъединява през 2018 г. и става генерален директор на L’Oreal Румъния. Като завършен лидер със задълбочено познаване на страните от региона Адриатика-Балкани, Ваня ще обедини енергиите на двете дружества с цел продължаване увеличаването на пазарния дял във всички страни, които попадат в сферата на новите й отговорности.

"Истински се вълнувам от бъдещето на L’Oreal Адриатика-Балкани и съм особено щастлива, че съм назначена да ръководя този прекрасен и много мотивиран екип. Очаквам заедно да допринасяме за мисията на компанията - да доставя красота на всекиго, в целия регион“, коментира Ваня Панайотова новата си позиция.

Пожелаваме й успех!

Още по етикети

L'Oreal Paris , жена , красота
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser